tekstovi pesama

Greska

Vuk Mob Feat. Marko Moreno

Greska tekst

Vuk Mob:Ne znam kome se foliras kad mene nocima dozivas.Sva ta svetla iz grada sto juris za njima kroz dzepove sponzora.A ja sa strane te posmatram,ti znas zasto te ostavljam.A znas da te volim,znas da te volim..I opet ti oprastam.Pravim se da sve uredu je,da je opet kao nekada.Sada drugima si neverna,ali meni vise nikada...
Marko Moreno:A hteo bih da znam da l si sama,ko te jutrom budi.A hteo bih da znam da l si osetila nesto kad si mi pucala u grudi.Hteo bih da znam gde je nestao sjaj koji nekad si imala,gde si ljubav izgubila.A hteo sam sve da ti dam......Ti i ja smo greska!Ti i ja smo greska!
Vuk Mob:Ok,vidi gde smo,moja gresko,gde si ti a gde sam ja.Od zivota obecanog samo skupa nadanja.I gledam sad na sat bas sati brzo prolaze.I teram secanja al nikako ne odlaze.A pravim se da sve uredu je,da je opet kao nekada.Sada drugima si neverna,ali meni vise nikada..
Marko Moreno:A hteo bih da znam da l si sama,ko te jutrom budi.A hteo bih da znam da l si osetila nesto kad si mi pucala u grudi.Hteo bih da znam gde je nestao sjaj koji nekad si imala,gde si ljubav izgubila.A hteo sam sve da ti dam!Ti i ja smo greska!Ti i ja smo greska!

3,563 pregleda, dodat pre 8 godina.

Video Vuk Mob Feat. Marko Moreno - Greska

Kliknite ovde za video