Stivi Sam U 4 Zida

Stivi tekstovi
Zaludeo za tobom i ne mogu da disem, svake noci tuzne poruke ti pisem i pitam se ma dokle vise svako novo jutro na tebe mi mirise. Ja previse sam tuzan i ne znam sta da radim ja srce joj dam, ona uzme pa ga baci ta mala me drzi u saci, kazem da je volim ona smeje mi se u faci i tada sam reko da odustajem svake noci sanjam je ma zeno hajde pusti me, a moja dusa i srce jaki su ko stene sanjam kosmar kako mala sece vene, kako mala sece vene, kako mala sece vene, kako
mala sece vene, kako mala sece vene

REFREN

I SADA SAM U CETRI ZIDA ALKOHOL I PUNO DIMA UMIREM ZA NJOM, NJOM, NJOM A NJU TO NIJE BRIGAAAAAA I MOZDA TAMO NEGDE SRECNA JE, A OVA PATNJA KOD MENE VECNA JE, A JA, JA, JAAAA SAMO HTEO SAM SVE DA JOJ DAM.

Zasto me Bog kazni ja ne mogu da shvatim ljubav joj dajem ona nece da mi vrati moja dusa pati, sam u cetri zida ma dokle vise, dokle vise mati mila. Napolju je mracno i nevreme se sprema ona je srecna a mene vise nema i sada vidis sta znaci kad se zaljubis, ili brate volis ili brate patis, ili, ili brate patis, ili, ili brate patis, ili, ili brate patis, ili, ili brate patis, O oo.
  01.12.2017.
Ocena (1 glasova):
Tekstovi pesama su u vlasnistvu njihovih autora i prikazani su iskljucivo u edukativne svrhe. Sajt ne sadrzi mp3 pesme za download.
TEKSTOVI PESAMA © 2007-2018.