tekstovi pesama

Drugi Uvid

Sab(wikkaman)

Drugi Uvid tekst

KRALJEVICA NOCU JE NA ZIVOT DRUGI UVID,NAS PUT JE KRUG POSUT CVETOVIMA CUDNIM.ZAR U HLADNOJ NOCI KOJI CINI DA SMO BUDNI,TOPAO VETAR KOJI OSETIM NA USNI! X2.
NOC MI,I,VATRA SMEH DRVECEM ODZVANJA,ODZVANJA...4X
SMEH DRVECEM ODZVANJA VATRA CINI DA SMO BUDNI,BLIZI SMO SEBI KAKO ZAR JE BLIZI RUCI,TO JE TAJ TRENUTAK KAD JE MOZAK BLIZI DUSI,IZLAZ IZ SABLONA BEG KROZ PROZOR KAD SI KUCI..NAPOLJE GDE VAZDUH CEKA DA TE PONESE,HAJDE,NAPOLJE I JA CEKAM DA TE POVEDEM,KROZ SVE TE OCIMA,NEPOZNATE POGLEDE,JER SE SRCE OSMELI KAD SE OCI POLOME.ZATO,NAPOLJE RASPLAMSAVAM VATRU POBEDE,JA TO RADIM JER TAKO U TU VATRU PRONIKNEM,KAKO VOLIM KAD VATRA UCINI DA DIMI SE JA ODSKOCIM U NEBO JEDNO S VATROM POSTANEM!
KRALJEVICA NOCU JE NA ZIVOT DRUGI UVID,NAS PUT JE KRUG POSUT CVETOVIMA CUDNIM.ZAR U HLADNOJ NOCI KOJI CINI DA SMO BUDNI,TOPAO VETAR KOJI OSETIM NA USNI! X2.
PUT KOJI PRATIMO JE PUT KOJI NEMA KRAJA,BILJKA I MI-BASTA I RUKE VRTLARA,DIM SE UVIJA KA NEBU JA TEZIM DA SAZNAM,STA JE TO GORE GDE SE NEBO ZAUSTAVLJA...VETAR NOSI MIRISE I PRENOSI RAD KRAJEM ...MASTA CINI DA RASTA VIDI IZNAD NEBA DALJE...DOGOVOR SA NJOM TE VISOKO TAMO SALJE,ONA MNOGO TOGA DAJE SAMO PUSTI JE DA RASTE... MOJ PUT JE KRUG POSUT CVETOVIMA CUDNIM,PA JA ODBIJAM DA SE KRECEM SVETOVIMA RUZNIM ,MADA , PONEKAD ZALUTAM,AL' ZNAM DA SE KUCI VRATIM, UDAH PRIUSTIM,TAD NA VICU OTRCIM...ZNAS DA... MOJ PUT JE KRUG POSUT CVETOVIMA CUDNIM,PA JA ODBIJAM DA SE KRECEM SVETOVIMA RUZNIM,MADA PONEKAD ZALUTIM AL ZNAM DA SE KUCI VRATIM,UDAH PRIUSTIM ZNA SE UVEK OTRCIM ..
TAA..
KRALJEVICA NOCU JE NA ZIVOT DRUGI UVID,NAS PUT JE KRUG POSUT CVETOVIMA CUDNIM.ZAR U HLADNOJ NOCI KOJI CINI DA SMO BUDNI,TOPAO VETAR KOJI OSETIM NA USNI!
OVO JE VICA EP,ZA MOJE LJUDE,SAMO ZA NAS SVET,ZA SVE POGLEDE STO SIRE SE U NEDOGLED,ZA TROME POKRETE STO SIRE SE U GALEBOV LET,ZA TMURNA JUTRA KOJA SIRE SE U GROHOTAN SMEH,ZA SVAKOG LECU KOJI PRONASO JE SKRIVEN 'KET,ZA SVAKU MAJKU KOJA PLACE JER SU ISPALE 'ZLE,IZ DZEPA FARKI KOJE POSLA JE DA OPEREEE,ZA SVE SESTRE KOJE KAPIRAJU RADOVEEEEEEE,EEEEE,EEEEEE =DDD

5,097 pregleda - dodat