Utopija tekst

Sab

Sivilo je grada ucinilo da sam takav,i svaki clan ganga ,veruj ,ima istu narav.Jer sivilo je grada ucinilo da smo banda koja farba ga u zeleno ko vozove sa jarda.Teza je vaga tebra-svakoga dana,pa mi pakovanje rizli traje jedva cet'ri dana,ja znam zasto Kraljevica voli da je s nama,ona zna da je cuva njen tajni red vrtlara.Celu pres'o sam ,a djonove mi nikad nije takla,jer njen miris nosim u vazduhu er maksa kad,ne znam sta sam i kad izgubim pravac ona vrati me na nivo njenih najvisih grana.Iznad je svih tih ketova i sprava,ona dokaz je jedinstva prirode i covecanstva,svu cistinu sveta u sebi odelovljava ,Kraljevica moj zajon sveto mesto moga bratstva(mesto moga bratstva)!
(JA PRATIM NJENO SVETLO DA IZADJEM IZ MRAKA...)
Ja volim kad se smejem u sumi s par ortaka ,jer znam da na kraju treba da me vidi Dzadza.Volim kada klupa na trenutak bude jedno,ja volim taj trip ponosim se nasim svetom.Dobro jutro -rege,popodne furam s repom,ako,scena je ful,vece ide s dram`n`bejsom.Vesto vrtim dzoint jer su unduri pod flesom,da cekaju u steku ket se oseca pod tresom,zato furam farmerice sa skrivenim dzepom ,kada furam bokserice posluzim se selotejpom!
Kraljevica moj zajon-drugi uvid ,zivotna filozofija-
Kraljevica moj zajon,drugi uvid ,zivotna filozofija...
Ljudi zaboravljaju zasto Kraljevica tu je ,ona nije samo mesto gde se,kidaju vuspre,to je mesto gde se zemlja srece s koracima duse koja kopa u sene svakim krugom sve dublje.Govore mnogo moje oci kad su cudne,one govore pricu,o decacima iz sume koji babilon svetu pokazali su zube stranice u dosijeu zato pune su ko uzle! Jebe mi se za te prazne glave ispod cavke,samo pazim da vagoni ne iskoce iz trase,jer ,zajon je brdo koje prima samo casne,i hrabre dovoljno da nikad vatru ne ugase! Vatra gori dok u nama zivotinja zna se,da vrtlari nikad ne izlaze iz baste,copor vukova u sumi cuva cvetove mlade,nas put je krug vrt,pazi da ne stane!
Kraljevica moj zajon-drugi uvid,zivotna filozofija-
Kraljevica moj zajon-samo moj VRT i ja ,nasa utopija...
Kraljevica moj zajon...
Boli me kurac za brzine i munje,danas mnogo vise cenim kad upoznam prave ljude jer mnogi danas lazno prijateljstvo ti nude,i mnoge ribe lazne su u sranja uvukle.Ja volim kad se smejem u sumi s par ortaka jer znam da na kraju treba da me vidi dzadza.Pokidana pakla-slim od sebe i vatra,ekipa kod hrama ko na oblacima lasta! Repujem rep tebra,pazim da srce uvek sa ekipom je,nekad gresio smer,zaboravljo ko sam gde ,ali priroda u meni lupila mi samar je!

6,954 pregleda - tekst dodat