tekstovi pesama

Utopija

Sab

Utopija tekst

Sivilo je grada ucinilo da sam takav,i svaki clan ganga ,veruj ,ima istu narav.Jer sivilo je grada ucinilo da smo banda koja farba ga u zeleno ko vozove sa jarda.Teza je vaga tebra-svakoga dana,pa mi pakovanje rizli traje jedva cet'ri dana,ja znam zasto Kraljevica voli da je s nama,ona zna da je cuva njen tajni red vrtlara.Celu pres'o sam ,a djonove mi nikad nije takla,jer njen miris nosim u vazduhu er maksa kad,ne znam sta sam i kad izgubim pravac ona vrati me na nivo njenih najvisih grana.Iznad je svih tih ketova i sprava,ona dokaz je jedinstva prirode i covecanstva,svu cistinu sveta u sebi odelovljava ,Kraljevica moj zajon sveto mesto moga bratstva(mesto moga bratstva)!
(JA PRATIM NJENO SVETLO DA IZADJEM IZ MRAKA...)
Ja volim kad se smejem u sumi s par ortaka ,jer znam da na kraju treba da me vidi Dzadza.Volim kada klupa na trenutak bude jedno,ja volim taj trip ponosim se nasim svetom.Dobro jutro -rege,popodne furam s repom,ako,scena je ful,vece ide s dram`n`bejsom.Vesto vrtim dzoint jer su unduri pod flesom,da cekaju u steku ket se oseca pod tresom,zato furam farmerice sa skrivenim dzepom ,kada furam bokserice posluzim se selotejpom!
Kraljevica moj zajon-drugi uvid ,zivotna filozofija-
Kraljevica moj zajon,drugi uvid ,zivotna filozofija...
Ljudi zaboravljaju zasto Kraljevica tu je ,ona nije samo mesto gde se,kidaju vuspre,to je mesto gde se zemlja srece s koracima duse koja kopa u sene svakim krugom sve dublje.Govore mnogo moje oci kad su cudne,one govore pricu,o decacima iz sume koji babilon svetu pokazali su zube stranice u dosijeu zato pune su ko uzle! J*** mi se za te prazne glave ispod cavke,samo pazim da vagoni ne iskoce iz trase,jer ,zajon je brdo koje prima samo casne,i hrabre dovoljno da nikad vatru ne ugase! Vatra gori dok u nama zivotinja zna se,da vrtlari nikad ne izlaze iz baste,copor vukova u sumi cuva cvetove mlade,nas put je krug vrt,pazi da ne stane!
Kraljevica moj zajon-drugi uvid,zivotna filozofija-
Kraljevica moj zajon-samo moj VRT i ja ,nasa utopija...
Kraljevica moj zajon...
Boli me k**** za brzine i munje,danas mnogo vise cenim kad upoznam prave ljude jer mnogi danas lazno prijateljstvo ti nude,i mnoge ribe lazne su u sranja uvukle.Ja volim kad se smejem u sumi s par ortaka jer znam da na kraju treba da me vidi dzadza.Pokidana pakla-slim od sebe i vatra,ekipa kod hrama ko na oblacima lasta! Repujem rep tebra,pazim da srce uvek sa ekipom je,nekad gresio smer,zaboravljo ko sam gde ,ali priroda u meni lupila mi samar je!

6,912 pregleda, dodat pre 11 godina.

Video Sab - Utopija

Kliknite ovde za video