Predrag Cune Gojkovic tekstovi pesama lyrics

 1. avatar

  Branislav gajin

  2016-09-21 22:42:14

  Cunetovo pevanje obozavam od rane mladosti i za mene je neprevaziđen u svetu! Molim nekoga ko može da mi pomogne: pre neki dan sam čuo samo deo pesme koju je pevao:...tvoja usta slatka kao med volim više nego ceo svet...i ne mogu da je pronađem ni u njegovom repertoaru, a ni u vašoj bazi podataka. Unapred se zahvaljujem na pomoći!

 2. avatar

  LJILJANA STEFANOVIC

  2010-05-01 11:58:02

  GOSPODINA CUNETA TRENUTNO SLUSAM NA STUDIJU -B- PRICA O LJUDIMA KOJE SAM POZNAVALA I KOJE POZNAJEM. DOSTA SAM MLADJA I PEVAM OD NAJMLADJIH DANA .... JEDNE GODINE SAM GA SRELA U LONDONU U RESTORANU RUSKE PRAVOSLAVNE CRKVE GDE JE DOSAO SA EKIPOM DA PEVA NA KONCERTU A JA SAM U RESTORANU PEVALA I TADA SAM ZAZELELA DA GA CUJEM DA OTPEVA ONU PESMU....U SELU ZIVLJASE CIGANIN STARI...ALI NEJI IMAO VREMENA A TO JE PESMA NAJLEPSA NA SVETU.... KAKO DA DODJEM DO TEKSTA TE PESME .... RETKO JE PEVAO TU PESMU A BILA BIH STRASNO SRECNA KADA BIH TEKST TE PESME IMALA ..... POZDRAV GOSPODINU CUNETU I VOLELA BIH DA GA LICNO PITAM ZA TO ALI NEZNAM KAKO

Napisite komentar >>

Vasa email adresa nece biti javno prikazana. Obavezna polja su oznacena sa *

Unesite rezultat sabiranja ova 2 broja u polje ispod.

4 + 1 =
Tekstovi pesama su u vlasnistvu njihovih autora i prikazani su iskljucivo u edukativne svrhe. Sajt ne sadrzi mp3 pesme za download.
TEKSTOVI PESAMA © 2007-2018.