Zivot Moj

Dt Crew

Jos kao klinac snove sanjao po kraju,jos kao klinac sranja ziveo po kraju,a beton kaze da ostra su ta pravila,jbg ulica u drugi plan me stavila....
Ja sam trenirao zivot kao pit me grizao ,al'sad sam jak kad se suocavam sa krizom zivot me je bacao ,zivot me je dizao ,bol je dusu kidao ortak kad je izdao.
Al' ortaci takvi su zbog ribe il' zbog kesa svaki takav ortak skupo placena je greska ,na prste jedne saka mogao bi da nabrojim ko je bio tu kad nisam hteo da postojim.
Jer ti si tu kad zivot zatvara mi vrata,jer ti si tu kada racunam na brata.Zivot je igra sa mnogo kalkulacija al'znam ko mi je ortak ,a ko zajebancija.
Ja necu da te gledam iza ledja da se smejem tebra nikada te za tebe mame cu da jebem ,moja ledja tvoja su zivot udara po pojasu,znam po nasem koraku da najjaci ostaju.
Vreme je ludo,a ja moram da se borim zivot me trnenirao vise niceg se ne bojim .sta god da se desi na nogama stojim,dusmani nek mrze ja i dalje kes brojim.
Nisu me slomile ni ove teske godine,niti dugi satiniti dugi dani robije,ni prijatelj kad izda ni srce kad zaboli me znam da su kraj mene oni koji vole me,tesko detinjstvo brate ziveo kao mali ,nastavio sam brate gde su mnogi stali i leteo do neba kad ostali su pali,ja sam ziveo zivot kad drugi nisu znali,teske trenutke su ortaci samo gledali ,jos su tezi oni kada su me sjebali,a za malo belog svi oni bi se jebali,takvi kao vi ustavi niste mi ni trebali,ja mogu sam brate ,ja to znam brate predvodim kolonu,a najblizi me prate svi koji su me izdali morace da plate ,a sve sto mi je oteto morace da vrate.
Ti nemas pojma kako je pistati uz vetar,ti nemas pojma kako je tesko steci kes taj ,prodas par komada ,a komsiluku se gadis.......a keva nema pojma sta joj iza ledja radis...mnogi su u leru pa cupas samo za kintu ,cimas od ortaka on uvali ti kitu.
Onda saznas ti ortaci nisu pravi za tebe samo znaju kada se radi o travi.

5,850 pregleda - tekst dodat