tekstovi pesama

Ding Dong

Sajfer & Santos Tsc

Ding Dong tekst

Sajfa:
Kad cujes ding dong, otvori p****, pogodi ko te trazi, na vratima stojim licno, TSC, opet k'o nekad, dva lika ko jedan, slika, prilika gledaj kako repati treba, sad se postroj, jer dolazim sa vojskom, gladni smo k'o vukovi, jer gotovi smo s poslom, s rijecima k'o Tolstoj, u potkosulji Moskvom, hodamo hladno, dok se polivamo votkom, upadam k'o s bombom , a cujes samo bom bom, da sjebemo vam partije, slab ti je pasa otpor, ruku stavljam u vatru, dugu bratu, a meni magnum, dize se dim k'o da palimo bagru, od kolijevke sam real, znaci real u tabut, THC u caPlu, TSC k'o kabur, Afganistan na facu, za bracu bacim na tacnu, to sto radis nije lose, al mene ne moze taknut...
Ref. 2x Digni glavu, sa gore dan divan je, i pusti price, probleme i nerviranje, ovaj je zivot, samo jedan pa ne pitaj me, zasto borba, zasto mora, zasto kidanje..
Santos:
Grad se pretvara u ruglo, drug se pretvara u uho, hodam bez para, al prevara je da sam pare uzo, jos sam onaj isti Sanel, samo Bog najbolje zna me, jos sam onaj isti plamen, rep sto u srce ti stane, nisam mega loman, ja sam skroman, zitka mi gluha soba, puste ulice, gluho doba, pune su ulice, puno bola, sivi ortak zivi dokaz, da krivi korak za ritmi korak, kritikovan na bini bolan, na kraju se isplati rizikovat, evo novac i slavu, pice, p****** i maglu, mi smo glumci u velko'm bratu, gledaj predstavu u kvartu, gledas pravi rijaliti mali ti mal' mahniti, i da ugasis kamere nista ne moze se sakriti, ako ne platis na mostu, vjeruj platit ces na cupriji, Jedni pjevaju u Grandu, drugi pjevaju u muriji ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine, (od cega ste jaci, a a a) od smijeha umire..
Ref. 4x Digni glavu, sa gore dan divan je, i pusti price, probleme i nerviranje, ovaj je zivot, samo jedan pa ne pitaj me, zasto borba, zasto mora, zasto kidanje..

1,584 pregleda, dodat pre 5 godina.

Video Sajfer & Santos Tsc - Ding Dong

Kliknite ovde za video