Seki Turkovic Spomenar

Seki Turkovic tekstovi
Ako te upita neko
sta sam ti bio ja
reci mu, prijatelj, samo
ne mora sve da zna

Ne mora svako znati
da smo se voleli mi
i da su netragom svojim
nestali nasi sni

Ako te rastuzi nekad
umilne pesme glas
prosetaj stazama starim
tamo gde nema nas

Ljubavi nasoj draga
gradismo spomenar
za ljubav dali smo duso
mladosti nase zar
admin   18.08.2007.
Ocena (31 glasova):
 1. avatar

  Mario Zubrinic

  2015-06-04 15:08:22

  Po meni jedan od najboljih pjevaca narodne muzike. Seki u svojim pjesmama ima ono sto je potrebno "bunt" , a sto mnogi nemaju. Zadrzao je izvornu kvalitetu i pravo zadovoljstvo ga slusati. Kada pjeva na koncertu daje dusu za publiku. Jedan od zapazenijih nastupa bio je u Kraljevu i svaka mu cast na tome. Neka jos dugo pjeva i i Bog ga pozivio.  

 2. avatar

  marina

  2012-02-23 17:18:20

  uzasss  

 3. avatar

  isailovic mirjana

  2009-04-04 09:52:58

  ja obozavam sekija turkovica isve njegove yesme ali posebno spomenar t ako te ikada zaboli dusa yaj pevac ce ostati u mnogim srcima do zivota ja sam ga videla u parizu 1987 godine jer nisam mislila da ga necu videti nikada ali eto sudbina jz takva bila da gavidim i popricam sa hjim jer ja sam hjega cuka da peva kad sam imala 12 godina a nisam imala televizor uto vreme samo preko radia i onda moj tata kuoi meni kasetu hjegovu i citala sam u areni nekadasnje hrvatske novine i tu sam prvi put videla njega mladog jepog naslov pise seki se rastao od devojke ali ja njega nosim u mom srcu i nikada nece izaci i umrecu sa hjim jer tu je nesto koje ostaje dozivotno hvala fahilija isailovic iz francuske iz epernay.-  

Tekstovi pesama su u vlasnistvu njihovih autora i prikazani su iskljucivo u edukativne svrhe. Sajt ne sadrzi mp3 pesme za download.
TEKSTOVI PESAMA © 2007-2017.