Nidza Bleja tekstovi

Malena

Nidza Bleja

Malena tekst

I sada neznam da li mrzim ili volim ali znam za tvoju ljubav se borim i znam bar tvoju paznju dobicu znaj tebe uvek volecu.
I sada neznam da li mrzim ili volim ali znam za tvoju ljubav se borim i znam bar tvoju paznju dobicu jer tebe zauvek volecu.
I sve dok sedim zamisljen i sanjam kako stizes moje oci suzu puste reci za koga sada dises i za meni dobro znan osmeh sve bih sada dao i da cu tako voleti mozda nikad nisam znao.

A bilo ih je mnogo sad imena im neznam svaki drugi dan tek onako da se zezam boze tek sad shvatam boli i sta to znaci izgubiti preko noci sanjati al najavi nemati.
Putem ovih reci barem deo sebe stavi kad nemogu srce barem paznju tvoju dobiti i opet cu se sakriti ko da nista nije bilo ti gledaj moje puteve i sta mi se to desilo.
Niko nije mogao da shvati moje snove i dok reka suza tece znaj da pisem reci ove dal se ikad pitas stanje srca moga kakvo je mnogo puta ranjeno ali uvek znaj da tvoje je.
Sta jos reci tebi kada sve o meni znas mozda sanjas kao i ja ali bojis se da priznas samo prati ptica let mozda krecu se ka istoku prema belom gradu koji cuva moju liriku.
A mozda sve je uzalud al' bojim se da shvatim trudim se al' neide nemogu vreme da vratim ali znaj da zauvek srcu slika ostaje vera da me shvatas jedino preostaje.
I sve do onog dana kada opet tebe vidim mozda shvatim sta da kazem i necu da se bojim jer sve sto ikad osecam necu moci reci putem ovih slova samo deo mira steci.
Oziljak u meni zauvek tu bice kao podsetnik na dane kada novo jutro svice snage ipak imacu da prebolim sve rane koliko puta sam pozeleo da mi srce stane.
I nad mojom slikom barem jednom zaplaci od svake tvoje suze ja uvek bicu jaci a sa tobom i ovim snom ti si suza poslednja jedno srce jedan zivot samo jedna malena.
Kako da ti kazem koliko te volim a tvoje srce neslusa a moje jako boli i kako da zaboravim to sto osecam jer na ljubav samo ti me podsecas.
Tvoja kosa i oci dodiri i reci to sto imam u sebi nemogu ti reci nemogu opisati vec samo zamisljati tebe uz mene ti teces mi kroz vene.
Kako da zaboravim kad bol u dusi gusi znas da samo tebe volim a ti mi snove rusis sve me ovo muci sta da radim reci ovako vise nemogu tugu mi preseci.
Ti si vazduh moga srce sto zatebe samo kuca sto za tebe samo dise ja te volim najvise najvise na svetu i ko ce izdrzati ovu ljubav prokletu i od srece otetu.
Daj pomozi jer dusa se gasi dodirni me usnama i od muka me spasi i znaj da cu te voleti vecno al kad ti to shvatis mozda bude prekasno.

I sada neznam da li mrzim ili volim ali znam za tvoju ljubav se borim i znam bar tvoju paznju dobicu znaj tebe uvek volecu.
I sada neznam da li mrzim ili volim ali znam za tvoju ljubav se borim i znam bar tvoju paznju dobicu jer tebe zauvek volecu.
A sve je pocelo te davne prve godine kada nisam znao kuda zivot vodi me kada mnoge stvari nisam znao korake sam prepoznavao kroz maglu secao se prvog poljubca tvog.
Mala devojcice verovao sam da mi te podario bog ali vreme brzo proslo je a sad me boli sve to jer sve sto mi je ostalo je moje parce betona i prazne reci koje vise ni necujes.
A ponekad i sebe osudjujem sve sto se desilo a mozda je tako I bolje samo nemam vise volje jer znam da nas dvoje nikada ponovo necemo setati pored reke zaljubljeni gledati u oblake.
I mastati ozajednickim danima sve to ostace zaboravljeno na stanama koje svako vece su mi sve jer znam da te vise nikad necu grliti cvrsto i jako, sada znam da 22 meseca mogu da taju jako kratko.
Ovo pisem da nekad secanja prizivam svoja najdublja osecanja da izazivam a hocu svoju mladost nekako da ubelezim i svu svoju hrabrost za tebe cu da zalozim i sam sebe da nalozim da si mi sve.
Jedva cekam da prodje ovo vreme da glavu dignem visoko da ti zasija to predivno oko koje mi budi sva moja osecanja nema vise sranja da mi ti budes prva i zadnja.
Zadnja stanica u zivotu mom zadnja stranica u romanu napisanom da budem i ja neko u zivotu tvom i onda kad bude sve proslo i neko novo vreme bude doslo daj mi ruku i odvuci me polako i skloni me.
Jer tesko mi je toliko i toliko da od muke bi samo plako plako ma zbog tebe bi i dno dotako i znam da tebe nemoze imati svako pa mozda nemogu ni ja jer ti si posebna ti si jedinstvena.
Mozda si moja prva i zadnja prilika i zato bas tebi ide ova lirika ma ti si ko pantomima moda i jesi tako bitna i vredno je da se zbog tebe tako cimam da se primam da te imam da cu te imati i vreme brojati.
Barem u snu ljubiti i lagati sebe da si tu i bas zato bogu pricam molitvu jedinstvenu za tebe i za mene i ko zna mozda ova ljubav bas jednom sevne ko grom iz vedra neba znaj da te trebam vise nago ‘leba.
A sta ja uopste znam o ljubavi a mozda i dusom sad samo osecam predosecam da samo tvoj pogled mene hrani i zaustavicu sve pa cak i vreme i krv koja tece mi kroz vene.
I molim te sada nista negovori nemoj opet laznu suzu pustiti samo pazljivo poslusaj reci sto cu sada reci bice dovoljno da znam da si ti zauvek cu te voleti moju malenu.
I sada neznam da li mrzim ili volim ali znam za tvoju ljubav se borim i znam bar tvoju paznju dobicu znaj tebe uvek volecu.
I sada neznam da li mrzim ili volim ali znam za tvoju ljubav se borim i znam bar tvoju paznju dobicu jer tebe zauvek volecu.

Tekst pregledan 10,934 puta
Ocena: 5

Video Nidza Bleja - Malena

Kliknite ovde za video