tekstovi pesama

Ne Mogu

Mayer

Ne Mogu tekst

Hvata me poznat osjecaj kad si mi u glavi samo ti , nista drugo ko da i ne postoji . Trenutno te nema tu kraj mene i falis mi , onda sam skroz sam i blejim u zid . Ko prazan i sam svoja sam kazna , naucio plakati u sebi da to niko ne sazna , naucio nosit se svime i uzdic se iznad svega , tamo odakle smo mi , tu nema niceg finog . Od danas do sutra , sutra ko zna kako , bog nam daje i oduzima podjednako , meni dao je sve , a imam samo tebe , to mi je dosta , a znas da nisam skroman , samo zahvalan momak , jer mi dade takvog nekog , ko je uvijek stajao i ceko , sve u facu mi reko , to je danas rijetko , ko i vucije mlijeko , za tebe bi prste sijeko , redom i ne do bog , da nam se nesto desi , strah me i mislit o tome , mi smo skitnice , tamo gdje si ti , tu je moj dom i nek znaju svi , slabu tacku koju do sad nisam imo , mozes mi psovat staru , al ne igraj se mojom martinom , koji je ovo nivo , izvini sto sam igre igro i sve ruzne rijeci koje nisam mislio , izvini , za sve ono sto cu ti sada izgrijesit , jer vrijedna si svega i to nisu samo rijeci .
Ne mogu napisat vise od rijeci , volim te vise od zivota , mozda trebo bi se lijecit , ma necu . 2x
Ovaj zivot mi je poseban jer tebe je dostojan i da nije mi tu postelja , ne bi bilo mi postoja , posljednja postaja , svakog moga puta , to zove se sudbina , od nje ne mozes zalutat . Da je more voda , ne bi bilo plavo , da je ljubav bura , svakom bi je davo . Ovako je samo tvoja
bez obzira sta ti kazali , kako kaznili , dokazat cemo , ko sto smo dokazli , da je jaca od svake greske , svakog pecata i nema precica , ili je nema il je vjecita . Zapamti , sjeti se i znat ces , jedino te ona tjera da se kidas od smijeha i places . Sve si moje , da te nije ne bi ni ja bio to sto sam , vidim oko sebe bolje od prosjeka pa sam na nas ponosan .
Ljubavi ljudi se slavo vole u zadnje vrijeme .
Ne mogu napisat vise od rijeci , volim te vise od zivota , mozda trebo bi se lijecit , ma necu . 2x
Ti znas ko tebe voli .

13,028 pregleda, dodat pre 12 godina.

Video Mayer - Ne Mogu

Kliknite ovde za video