Deniro tekstovi

Ova Ljubomora

Deniro

Ova Ljubomora tekst

Znam da znas da volim te al mi po zivcu titras kazes da mi verujes al mi poruke na kvarno citas uvek grizes usnu nesto kad te skenja ljubav brzo bledi ako nema poverenja. Kad mi kazes zvala sam nisi bio dostupan dodje mi od zid mobil phone da olupam kad izadjem sa drustvom uvek slozis facu onu,onu tvoju pokislu ko kad kisnes na betonu.
Mrzim kad zbog mene ti suza ukrasi lice al volis da mi nabijes osecaj krivice, pa kad se vratim iz grada ti uvek luda si, tada se pravis da spavas al znam da budna si. Na mene ljuta si jer opet pio sam, a ja se skenjam ko da iz bita ispo sam al to je ljubav kad je prava tako sljaka ljubomorni oblak ko dva ljubomorna ludaka.
Ref:
Znas li da kod nas su traljava ova ljubomora 2x
Aha klasik
Ti si tako posesivna al si moja prava prva sa kojom god da stanem ti mislis da me muva il da je muvam il da je zelim al tebe volim celim srcem pa ne bih da te delim, pa poludim puknem iz momenta kad te vidim da se setas s drugom sa fakulteta bubice mi ne trebamo spanske musice ceo svet je nas kad se drzimo za rucice.
Ludacki me volis I mrzis zene oko mene I ja cesto pizdim pa ti pravim ruzne scene I kada odradim nastup znaj snagu crpim da uzmem kintu da malenoj poklon kupim, zagrli me jako da mi ruzne snove oteras, zagrli me jako pusti snove neka vode nas ja bicu tu da te grejem kad pocne mecava kuca sa puno beba tvoj reper to ti obecava.
Ref:
Znas li da kod nas su traljava ova ljubomora 2x
Aha klasik
Sta ce biti sutra ne znam ljubavi nisam prorok presto sam da duvam ti moj poslednji si porok, najsladji obrok ako sanjam ti me ustini volis da vodimo ljubav na ves masini.
Tvoj klosar voli te one su providne tvoje drugarice te mrze jer o meni pisu novine suze isto vole samo druge oci placu kazu da beli momci ne znaju da skacu al kada vole ko da kucaju iz naskoka nezna saputanja bajka sa jastuka.
Uspeo sam mala ova budala je opet sinoc auto grandala I tebe zvao da tin a uvo tepa tvoja budala koja ne moze bez repa ok bilo je lepih svaka bi da se provede al sve su nula sa tobom kada se uporede.
Ref:
Znas li da kod nas su traljava ova ljubomora 2x
Aha klasik
Znas li da kod nas su traljava ova ljubomora 2x
Aha

Tekst pregledan 14,077 puta
Ocena: 1

Video Deniro - Ova Ljubomora

Kliknite ovde za video