ONO STO OSECAM tekst - STRUKA

Poslao: Daki, 30. Jun 2010. | Pregleda: 88352 | PDF: Struka - Ono sto osecam
Ocena (21 glasova):

ONO STO OSECAM tekst

Moj nacin da ti ovo kazem je pesma, cini mi se da ja situacija kompleksna, jer imas decka, ja hocu tebe za sebe, pa cinjenica da te nemam mi je teska. Setim se tvog smeska, i skapiram da da ono sto osecam nikad nije greska, ortaci kazu tripujes, pa mi ruse sneska, al' ako treba da se ceka ja cu da te cekam. Zvucim pateticno, al' ti si posebna, u toku dana misao prva i poslednja, i to me plasi to je cudno, ja te jedva znam, al' uspela si da me osvojis za jedan dan. Nemam plan, jer kako bude bice, a do tada k'o drugari uvek mozemo na pice, ako pozelis da me pozelis, osecam se k'o klinac jer ne zelim da te delim.

Rekli su mi da nikad, niko, nikom nije niti ce mu biti obecan, al' bilo bi mi stvarno glupo kad ti barem sada ne bi' rek'o ono sto osecam. Rekli su mi da nikad, niko, nikom nije niti ce mu biti obecan, to je jace od mene, to je jace od mene, to je jace od mene, to je jace od mene.

Skoro poludim jer se trudim da ne razmisljam, al' opet razmisljam, gotovo svaki Bozji dan i mrzim sebe sto ti ovo sada govorim, al' jace je od mene, pa sam mor'o da se otvorim i stavim karte na sto, pitam se sto, jer kad te vidim uvek pomislim da to je to, da ti si ta i nije samo lepota, jer ti rusis kolokrecinu dosadnog zivota. Malo film premotam, pa se setim kolko smotan budem kada treba da te vidim, pa me je sramota. Ne kapiraj me pogresno, ne bih da te plasim, ali ako te smaram slobodno mi kazi sjasi. Mrzis me, cak i to mi je do jaja, al' ja volim Novi Sad, oa nas barem nesto spaja i svestan sam da niko, nikad, nikom nije obecan samo sam hteo da kazem kako se osecam.

Rekli su mi da nikad, niko, nikom nije niti ce mu biti obecan, al' bilo bi mi stvarno glupo kad ti barem sada ne bi rek'o ono sto osecam. Rekli su mi da nikad, nikom, niko nije niti ce mu biti obecan, al' bilo bi mi stvarno glupo kad ti sada ne bi rek'o ono sto osecam.

Rekli su mi da nikad, niko, nikom nije niti ce mu biti obecan, al' bilo bi mi stvarno glupo kad ti barem sada ne bi rek'o ono sto osecam. Rekli su mi da nikad, niko, nikom nije niti ce mu biti obecan,to je jace od mene, to je jace od mene, to je jace od mene, to je jace od mene.Povezane vestiKomentari: Struka - Ono sto osecam

 1. zOBLA
  Mrzis BEOGRAD cak i to mi je do jaja *
 2. Natalija Zivkovic
  imas dve greske... osecam se ko JEDINAC jer ne zelim da te delim... i Mrzis Beograd pa i to mi je do jaja ;)
 3. -.-
  mrzis beograd a ne mrzis me -.-
 4. Gagi vukic
  Alal vera.. :***
 5. Merima Zornic
  cao !
 6. Francesca Sakan
  Nije ''kolokrecina'' nego kolotecina.
 7. milomir vasic
  "ako pozelis da me pozelis", ustvari je "ako to zelis. da li to zelis?"
 8. Anonimni Anonimac
  Zvucim pateticno, al' ti si posebna, u toku dana misao prva i poslednja.. kida:"D
 9. cao cao
  Kooliko gresakaa. Ispravi too


Napisite svoj komentarUnesite rezultat sabiranja ova 2 broja u polje ispod.
1 + 2 =

Ne zaboravi da LAJKUJES
FacebookDeliciousDiggFurlGoogleYahooTechnorati